July 28, 2009

hello all !

halooo blogggerss.. lama udah ga posting lagi
so,, banyak bgt cerita yg gue laluin kemaren2 sampe yang akan datang hihi..
oh ya minggu kemaren saudara gue ulang tahuuuuun : andd happy birthday to de nindy wish u all the best.. hmmm dirayain di sushi tei.. disana makan banyak sushi,, sampe pulang2 sakit perut hahaha ( kampung ya ) ga biasa sih hehehe... oh yaa terus hmm kemaren gue sakit gitu deeh .. sakit panas sama batuk2 jadi ga masuk sekolah.. trrsss tadi pagi gue masuk.. pas siang2nya gue panas gituuuu ... ehh akhirnya minum obat daaaaaaaan skrg udh ga panas deeeh hahaha..oh iyaaa lagisering buka twitter nih.. klo mau follow gue :cesasesa... hahaha... oh yaaaa hmmm gue lg dalam misi pengendutan badan nihhhh hahahahaha... dalam rangka apa? hmm klo itu masih rahasia..tpi bakal dikasih tau kooook hahahaha.. ohh yaaaaa.bentar lagi ulang tahun kaka gue nihhh nama nya cinde.. hehee... bingung sih mau kasih apaaa.. hmmm klo ada yg tau.. komen di c-box yaaaa huehue..

July 20, 2009

harry potter

hellooo everyoneeee..
today i wanna share my story about last saturday hihih..
last saturday i went to pim ( pondok indah Mall) with my sister and my sister's boy friend.. we planned to watch Harry Potter-Half Blood Prince.. and finally we get the ticket .. yeah you know .. a lot of people want to watch harry potter. so if we want to watch .. we must come early for buy the ticket hehe...
after i watched the film... i think the film is good. yeah buttt huhh.. dumbledore is died... huhu.. after we watched .. we went to food court for eat.. i ate fried chicken with rice wkwk.. aanddd 2 PM we went to home... heheh...

July 18, 2009

17th July 2009 is a bad day

posting kali ini berhubungan dengan judulnya ..
dan hari ini aku mau cerita tentang tgl 17 july kmrn.. mungkin itu hari yg nyesekin atau bisa dibilang apalah ya buat org indonesia.. karena tepat tanggal segitu bom meledak di hotel JW mariot dan hotel ritz calton.. bad news.. 9 orang meninggal dan banyak bgt yg terluka.. dan sebenernya sih itu udh 2nd bom meledak di mariot.. dan ada satu hal yg sangat nyesekin banget buat org indonesia.. karena dengan kejadian itu MU ga jadi dateng ke indonesia. which is MU tuh club bola yg sangat terkenal dll.. dan mungkin itu sekali seumur idup dia ke indonesia.. dannn herannyaaaa teroris itu pinter bgt ya milih kapan bom nya diledakin pas abis pilpres sebelum mu dateng.. dannnn bisa dikatakan teroris itu hmm menghancurkan mimpi para pencinta bola yg ingin sekali menyaksikan MU berlaga dengan Indonesia All STAR .. yah itu kejadian yg sangat disayangkan sekali.. btw turut sedih jg yg menjadi korban dan keluarga yg ditinggalkannya.. sama yg ga jadi ntn MU ... be patient yaaa....hmm ya trs banyak org asing yg meninggal gara" itu.. dan kabarnya klo sby dilantik bakal ada revolusi nya tuh indonesia baakal kayak iran.. ya mudah"an sih ga terjadi... dan berdoa lah yg terbaik untuk indonesia ! hehehe...

July 12, 2009

sundaaay afternoon

heeeyy to everyoneee..
today is family gathering at my sister's new house.. huaua.. finally she have a HOUSE! andddd otomaticaly her ex-bedroom now it's mine. huhauhaua seriously i'm very very happy! hehe.. finally i have a bedroom ... and now i am at my sister's house... anddd just now.. my sister(cinde).. tell me that finally she have a blog.. hahahaha :)):)) .. it's funny to read her post.. and if you wanna see her blog you can visit http://jayanti-cinde.blogspot.com/ ... hehehe.. andd.. i'm very very curious to read her new post.. hahah.. what will she write in her post??? i don't know.. and i will see later... hahhaa... anddd nowww.. my sister and I will make molen.. do you know molen?? molen is lumpia's skin it's like a kebab's skin but it's smaller than it... it's fill some banana,cheese,chocolate meces.. and then fry it.. hehe... hmm okey guys.. i gotta go now..bubyee.. and see you in my next post....

July 10, 2009

the class

hellooo all ! .. how are youuu ? >.< hehe
hari ini adalah hari pembagian kelas di sekolah kuu loh.. hehe.. dan aku masuk di kelas 8.7 hehe.. 8.7 ada di lantai tiga ( kelas paling terakhir) hehe.. hmm cape juga sih naiik tangga nya haha.. ya tapi apa boleh buat.. aku udh ditetapkan disana.. dan ga bisa diubah lagi :( hehe.. trss kata temen ku guru mathnya galak gitu.. wow seems like creepy hahaha.. oh yaa yg aku tau aku sekelas sama sharyne,inez,illa, dinda.. sisanya ga tau.. mudah"an sih banyakk... hmm mudah"an gurunya baik" ga galak" hehe.. males jg kan klo galak.. ga ada semangat belajar gitu .. oh iya liburan udh mau abis.. alias hari senin besok aku udah masuk sekolah ! back to school! wkwk.. yeah harus adaptasi juga sih,, biasanya bangun jam 9 nanti pas udh masuk sekolah bangunnya harus jam 4:45 huhuhu gara" sekolah masuk 6:30 nyebelin.. sejak ada aturan pemerintah itu huhuhu... yaa tpi bisa apa?? sebenernya ga mau jg !! malah ga mendukung! haha.. ah tpi sudah terjadi.. btw.. thanks ya yg udah baca blog" aku ini hehe... semoga kalian suka cerita" nya haha.. .. ooke deh guys.. i gotta go.. bubyeee.. see you in my nexy post yaa

July 07, 2009

eng ing eng wewew

heeeeeeeyy everybody (sometimes the term "everybody" reminds me of something...u know what??? It's one of bsb's songs..haahhaha) back to the topic.. hhe...
eiyaaa.. yesterday on 5th my friends and I went to KidZania huhauha..amazing.. i went to KidZania with assa,icha, and anggi . we were so happy.. I become a doctor,I become a chef,and reporter at kidzania.. wowww.. it's look interesting right? haha... btw seriously you must go there... hehe..
aniwayss,,, today is 7th july and tomorow is 8th july.. oiyaaaa.. 8th july is general elections day.. ehuehue.. and all people in indonesia will choose the best president that will lead indonesia for next 5 years.. it's a long timeee right??.. aniways the candidate is megawati soekarnoputri , susilo bambang, and jusuf kalla.. soo do you think whose the best? haha..
oiya actually i want to share my photo at KidZania with you but i'm so sorry because the photos are still in icha's camera hehehe...but don't worry.. i will share soon.. okey...
anddd see you in my next post bubyeeee..:) :P

July 03, 2009

helloo :)

wekeke,, hellooo :) how are you today ? huehue...
hmm yippiiii i'm very happy.. why? because on 6th July my friends and I are going to go to Kidzania yihiii. hueheue.. do you know what kidzania is? Kidzania is some kind of children's playground.. at Kidzania we can make our dreams come true..as an example if i want to become a doctor, I can do it in this place.. it's very funny... i can't hardly wait to go to kidzania wahaha... if you want to know more information about this place..plis visit www.kidzania.com or www.kidzania.co.id for indonesia area hueheu.. buttttt REMEMBER that this place is only allowed for children between 2 years old and 16 years old.. okey?? hahaha...
you can find some picture about the condition at kidzania as follow:
this is kidzania airport...
this is BCA card kidzania hahaha...
and this is another picture in kidzania..

you want to see more pics?? if yes.. visit kidzania.com
hueheue..

July 01, 2009

new web..

hey to everyone huehee..
I just found new web . the web is : www.looklet.com.. i have known this website for some time ..huehuee.. in the web we can play with fashion.. maybe for ladies it's gonna be fun.. but i think for boys it's gonna be bored hahha... okey guys.. if you wanna see my page in looklet you can visit the web. my page is : http://looklet.com/user/27118 .. okey i hope you like my creation. hueuhe.. and i hope you enjoy it. anyways hmm... see you in my next post..and of course with more interesting news..okey bubye

oh yaaa waitttttt... here is an example of a picture i made with looklet.. such as:


it's called : MINTY LOOK!

and it's called : COW GIRL LOOK !



if you wanna see more visit my page okey.. thankyou and bubye...